Verhuur GeboorteTENS

De GeboorteTENS Elle is speciaal geschikt voor het verlichten van weeën pijn tijdens je bevalling.

Over deze extra service beschikken wij sinds begin 2016. Afgelopen half jaar hebben maar liefst 12 bevallende vrouwen gebruik gemaakt van de TENS. De ervaringen zijn heel positief.

De TENS is in de basisstand gericht op het stimuleren van de aanmaak van endorfine. De productie van deze lichaamseigen pijnstiller komt op gang op het moment dat jouw bevalling begint. Door het inschakelen van de TENS in de basisstand, wordt de endorfinespiegel maximaal verhoogd. Tijdens de weeën schakel je door een druk op de knop over naar de “boost” stand. Deze vorm van TENS blokkeert de pijnprikkels, waardoor je minder weeën pijn voelt. De TENS geeft jou maximale pijnbestrijding tijdens je bevalling zonder medicatie.

Je mag en kan met deze vorm van pijnstilling gewoon met ons bevallen thuis of in het ziekenhuis, zonder tussenkomst van de gynaecoloog.

Geef tijdens het bespreken van je bevalling, rond 33-36 weken zwangerschap, aan of je gebruik wilt maken van deze service. Het apparaatje hebben we altijd in onze tas tijdens onze dienst.

Tens

Huurkosten : €35 (exclusief 2 ‘aa’ batterijen)

Print

Zwanger?

Meld je nu aan bij Vita Verloskundigen voor een eerste gesprek!

You have Successfully Subscribed!