Onze reviews

Op onze Facebook pagina worden regelmatig reviews over onze praktijk en wij als verloskundigen achtergelaten. We laten je graag een aantal reviews lezen. Wil jij ook graag een review achterlaten zodat andere toekomstige zwangere vrouwen weten waar ze aan toe zijn bij ons? Bezoek dan onze Facebook pagina en laat een review achter!

Mijn dochter is alweer twee, maar ik denk nog steeds met warme gevoelens terug aan de betrokken begeleiding die ik tijdens mijn zwangerschap en bevalling van deze twee toppers heb mogen ontvangen. Jullie betrokkenheid en professionaliteit maakt jullie een superteam!

Nicki Esten - van Dijk

Wat was het bijzonder om voor de eerste keer zwanger te zijn; gelukkig heb ik me de hele zwangerschap goed gevoeld en weinig klachten ervaren. Mireille en Vivianne (en Suzanne ook natuurlijk) hebben er samen voor gezorgd dat het hele proces zo mogelijk nog fijner en gezelliger werd. We hebben ons erg gesteund gevoeld door hun ruime ervaring, medische kennis en emotionele steun.
Ik wilde erg graag zonder pijnstilling bevallen en dat is gelukt, mede door de geboorteTENSE, maar zeker ook door de kennis en kunde van Mireille. Wat een aanpakker! Wat fijn dat ze tijdens het spannendste moment in ons leven zo duidelijk en rustig de touwtjes in handen nam, hierdoor is mijn bevalling heel fijn verlopen en nu een prachtige herinnering. De bezoekjes in de kraamweek en de ondersteuning bij het opstarten van de borstvoeding (die niet vanzelf ging) waren ook heel waardevol. Hier zijn we erg dankbaar voor 🙂

Loeka Spits

In een heel bijzondere tijd de beste begeleiding gekregen van deze dames! Zowel voor, tijdens en na de bevalling! Heel persoonlijk en ze nemen alle tijd voor je! Super mooie zwangerschap gehad mede dankzij Vita!

Ellen de Jong

Twee hardwerkende, zorgzame en zeer kundige jonge dames. Altijd adequaat en zeer kortdaad in handelen. Ik kan niet anders zeggen dat ik Vita bij iedere zwangere zou aanbevelen. Zowel in de voorbereidingen en hulp als tijdens maar ook na de bevalling super! Ga vooral zo door!

Simone Gijselaers

Twee zeer kundige en betrokken betrouwbare verloskundigen! Ze weten de rust te bewaren en kunnen precies inspelen op hetgeen jij tijdens een bevalling nodig hebt. Ook het traject er naartoe en de begeleiding achteraf zijn super! Wij hebben Vita als heel prettig ervaren en hopen in de toekomst zeker nog eens gebruik te mogen maken van hun diensten!

Cindy Reinders

Een heerlijke tijd gehad bij deze 2 toppers! Voelde altijd heel vertrouwd en goed! Bij mijn eerstvolgende zwangerschap, weet ik meteen waar ik naartoe ga! 😀 xxx Ivana & Yves

Ivana van Oerle

Twee toppers die je niet alleen inhoudelijk medisch begeleiden maar er ook zijn voor alle emoties en gekke vragen! Jullie doen het top dames! Dank ook nu voor de begeleiding van #2

Aukje Doornbos

Hele fijne dames die zorgen voor een warme en deskundige begeleiding tijdens zwangerschap en geboorte.

Marjolein Gijselaers

Een hele fijne zwangerschap én bevalling gehad dankzij deze 2 super lieve dames!
Je kunt met alle vragen ten alle tijde terecht bij ze, er wordt naar je geluisterd en je wordt serieus genomen. Ook vind er , niet te vergeten , na de bevalling een fijne begeleiding plaats. Leuk ook dat je beide dames ziet tijdens de controles zo ken je ze beiden goed genoeg voor als het moment daar is!
Lieve Vivianne door jou steun zowel tijdens de zwangerschap maar zeker ook bij bevalling!! is onze aller liefste Senn nu bij ons dankjewel!!

Daniëlle Bollen-Konings

Print

Zwanger?

Meld je nu aan bij Vita Verloskundigen voor een eerste gesprek!

You have Successfully Subscribed!