Na mijn afstuderen heb ik in meerdere praktijken waargenomen, waaronder ongeveer een jaar in Delfzijl, Groningen. Hier heb ik met veel plezier gewerkt. Wij wilden heel graag weer terug naar het zuiden van het land verhuizen, en zijn sinds mei 2017 weer terug in Limburg. Sinds die tijd ben ik ook begonnen als waarneemster bij Vita! Een leuke, kleinschalige praktijk. Wat ik erg prettig vind in deze praktijk is dat er voldoende tijd vrij wordt gemaakt om iedere vrouw met haar partner een goede begeleiding en ondersteuning te geven. Iets wat naar mijn mening erg belangrijk is.

Ik ben getrouwd met Sven en op 15 oktober 2014 zijn wij ouders geworden van een dochter Liva. Heel bijzonder om zelf zwanger te zijn, te bevallen en het ouderschap te mogen ervaren!

Samen met Vivianne en Mireille hoop ik jullie de begeleiding te geven die jullie nodig hebben tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode. Het is een ontzettend bijzondere periode in jullie leven en voor mij heel speciaal om daarvan deel uit te mogen maken. Ik hoop jullie snel te ontmoeten en wanneer jullie vragen hebben voor mij, sta ik daar altijd voor open!

Print

Zwanger?

Meld je nu aan bij Vita Verloskundigen voor een eerste gesprek!

You have Successfully Subscribed!